Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustárban pácolt tarjaszeletek currys rizzsel

Mustárban pácolt tarjaszeletek currys rizzsel
Mustárban pácolt tarjaszeletek currys rizzsel
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerű étel ebédre. A rizst főzés közben nem szabad kevergetni!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Egyből lehet sütni, de legfinomabb ha pár órát a hűtőben tartjuk!
Csirkemellből és sertéskarajból is elkészíthető.
 

Szólj hozzá!

elkészítés

Tarja elkészítése:

  1. A tarjaszeleteket sózzuk, borsozzuk, és mustárral megkenjük.
  2. Alufóliába vagy sütőzacskóba csomagoljuk, és nagy lángon 30 percig pároljuk.
  3. Ezután kicsomagoljuk, és kb.10 percig közepes lángon sütjük.

Rizs elkészítése:


  1. A rizst 2 ek olajon aranybarnára pirítjuk, annyi meleg vízzel felöntjük, amennyi ellepi, belerakjuk a 2 tk curryport és a sót.
  2. Ha elfőtt a víz, felöntjük még egyszer, és készre főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 15 745
elküldve: 2
receptkönyvben: 217
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Jolanda

Mióta szakács: 2010.01.07.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mustárban pácolt tarja currys rizzsel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

404
sertéstarja 40 dkg
mustár 2 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
rizs 1 bögre
curry por 2 tk
napraforgó olaj 2 ek