Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pandúrgulyás ktimike konyhájából

Pandúrgulyás ktimike konyhájából
Pandúrgulyás ktimike konyhájából
200 perc / előkészület: 20 perc főzés: 180 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Megéri elkészíteni, nagyon finom :)

hozzávalók / 8 adag

leves

csipetke

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felkockázott marhahúst felrakjuk főni pörköltnek, ezért olajat hevítünk, majd a felkockázott hagymát megpirítjuk rajta, rátesszük a marhahúst.
  2. Mikor megpuhult, hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket, és felöntjük vízzel.
  3. Ha a zöldségek félig átfőttek, beletesszük a megtisztított, feldarabolt velőt.
  4. A tojásból és a lisztből csipetkét gyúrunk, beleszaggatjuk.
  5. Készre főzzük. (Rántással ízlés szerint sűríthetjük.)
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 910
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

ktimike

Mióta szakács: 2014.09.03.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: közepes
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
elkészítési idő: 120 perc felett
adag: 8 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gulyásleves sertésvelővel, gulyásleves csipetkével és velővel, sertésvelős marhagulyás

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

flamingo102
flamingo102 Sun, 2015-04-12 08:33

Sok éve már hogy én is készítek pandúrgulyást, ezekkel a hozzávalókkal,és ezeken kívül még teszek bele egy kevés tárkonyt, babérlevelet,mustárt, és végül tejszínt vagy tejfölt adok hozzá.Nagyon finom így is,ízlés kérdése.

406
napraforgó olaj 2 dl
vöröshagyma 4 közepes db
marhahús 50 dkg
sertés agyvelő 20 dkg
víz 1.5 l
csiperkegomba 30 dkg
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 2 közepes db
burgonya 1 közepes db
0 ízlés szerint
tojás 1 db
finomliszt 4 púpozott ek
1 késhegynyi