Kévés olajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, majd hozzátesszük az összezúzott fokhagymát.
A megtisztított csirkemellet csíkokra vágjuk, és a hagymához adjuk. Fehéredésig pirítjuk, majd hozzáadjuk a mézet és a mustárt.
Csíkokra vágjuk a megpucolt sárgarépákat, és szintén a húshoz adjuk.
Sózzuk, borsozzuk, majd amikor a répa már majdnem megfőtt, felöntjük a főzőtejszínnel. (Ha sűrű tejszínünk van, hozzáadhatunk 4-5 cl vizet.) 3-4 percig lassú tűzön főzzük. Ha szükséges, tovább ízesítjük.
Amikor kész van, megszórjuk szárított petrezselyemmel. Penne tésztával vagy rizzsel tálaljuk.
*hirdetés/ajánlat
elkészítés
Kévés olajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, majd hozzátesszük az összezúzott fokhagymát.
A megtisztított csirkemellet csíkokra vágjuk, és a hagymához adjuk. Fehéredésig pirítjuk, majd hozzáadjuk a mézet és a mustárt.
Csíkokra vágjuk a megpucolt sárgarépákat, és szintén a húshoz adjuk.
Sózzuk, borsozzuk, majd amikor a répa már majdnem megfőtt, felöntjük a főzőtejszínnel. (Ha sűrű tejszínünk van, hozzáadhatunk 4-5 cl vizet.) 3-4 percig lassú tűzön főzzük. Ha szükséges, tovább ízesítjük.
Amikor kész van, megszórjuk szárított petrezselyemmel. Penne tésztával vagy rizzsel tálaljuk.
Hozzászólások
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!