Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás sajttal töltött csirkemell

Medvehagymás sajttal töltött csirkemell
Medvehagymás sajttal töltött csirkemell
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

90 napos diétám protein napjára készítettem.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Zöldsalátával tálalva.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fél csirkemellet egy hegyes, éles késsel felszúrjuk, a lyukat kiszélesítjük, csak a szelet pereme maradjon meg.
  2. A cottage cheese-t elkeverjük a felaprított medvehagymával, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és a zsebekbe töltjük. Ottmaradásra néhány fogvájó segítségével bírjuk rá.
  3. A hús külsejét vékonyan megkenjük olajjal, enyhén sózzuk, borsozzuk, tepsibe fektetjük. A tetejét megkenjük egy kanál tejföllel, és rászórunk némi frissen reszelt parmezánt.
  4. 180 fokra előmelegített sütőben, fóliával letakarva,10 percig sütjük, majd a fóliát levéve további 10 percig pirítjuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 30x20 cm
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 914
elküldve: 0
receptkönyvben: 49
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csirkemell sajttal, medvehagymás-sajtos csirke, töltött csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

377
csirkemell filé 50 dkg
cottage cheese 15 dkg
medvehagyma 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tejföl 3 ek
parmezán sajt 3 dkg
szőlőmagolaj 1 ek