Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Madárfészek

Madárfészek
Madárfészek
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik szakácskönyvemből került az asztalunkra. Biztos, hogy gyakrabban el fogom készíteni. Hidegtálra is kitűnő lehet.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Kastélyburgonyával és párolt lilakáposztával tálaltam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat keményre főzzük.
  2. A húsokból nyitott szeleteket készítünk, majd vékonyra kiklopfoljuk.
  3. Fokhagymanyomón áttörjük a fokhagymát, bekenjük vele a húsok belsejét, majd sózzuk, borsozzuk.
  4. Mindegyik közepébe belehelyezzük a megfőtt tojásokat, majd felgöngyöljük, hústűvel összetűzzük, lisztbe forgatjuk. Kívül is sózzuk, borsozzuk meg.
  5. Az olajon mindegyik oldalát süssük 1-2 percig, majd öntsük fel a vízzel vagy alaplével, lefedve, néha megforgatva pároljuk puhára.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 749
elküldve: 3
receptkönyvben: 121
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Mercedes

Mióta szakács: 2011.08.22.
302 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tojással töltött sertéskaraj, tojásos töltött hús, sertéskaraj töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

340
sertés rövidkaraj 40 dkg
tojás 4 db
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
víz 3 dl
finomliszt 0.5 bögre