Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A cottage cheese egy zsírszegény, friss, túrószerű sajtfajta. Sokan túrónak is nevezik és akként használják fel. Állaga szemcsés, lágy, íze nem különösebben karakteres. A cottage cheese valójában annyiban különbözik a túrótól, hogy tejszínt is kevernek hozzá. Alacsony, 15% alatti zsírtartalma miatt diétások körében is népszerű. A cottage cheese kiválóan felhasználható sajtlevesek, mártások, sajt- és túrótorták elkészítéséhez, salátákhoz, húsételekhez és süteményekhez is. Bármely hipermarketben beszerezhető tégelyes csomagolásban.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Cottage cheese alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!