r
Nosalty Logó

Marhahús sült zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Marhahús sült zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
wok
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A hús pácolásához

A sült zöldségekhez

Összesen 361 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A hús pácolásához

A sült zöldségekhez

Összesen 1447 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A hús pácolásához

A sült zöldségekhez

Összesen 86 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    28.7 g

Zsír

  • Összesen
    21.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    88 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    869.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    348 mg
  • Nátrium
    312 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    294.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    107 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    99 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    106 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    45 micro
  • β-karotin
    695 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1556 micro
Összesen 361 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    114.9 g

Zsír

  • Összesen
    85 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    351 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3478.8 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    129 mg
  • Kálcium
    420 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    253 mg
  • Foszfor
    1393 mg
  • Nátrium
    1246 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.4 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1179.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    238 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    426 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    398 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    423 micro
  • Kolin:
    523 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    180 micro
  • β-karotin
    2779 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6223 micro
Összesen 1447 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    206.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    165 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    369 micro
Összesen 86 kcal

Hozzávalók

A hús pácolásához

A sült zöldségekhez

Elkészítés

A hús pácolásához

  1. A pácohoz a hozzávalókat összekeverjük
  2. A húst vékony csíkokra vágjuk és beleforgatjuk a pácba. 20 percig állni hagyjuk.
  3. Egy lábasban vizet forralunk és fél percre beledobjuk a rózsáira szétszedett brokkolit. Kiszedjük, lecsepegtetjük és félretesszük.
  4. Egy wokban vagy mély serpenyőben 1-2 evőkanál olajat felhevítünk és megsütjük benne a marhahúst. Kivesszük és ezt is félretesszük.
  5. A wokban ismét egy kevés olajat felmelegítünk és 1 percig kevergetjük-rázzuk benne a nagyobb kockákra felvágott hagymát.
  6. Hozzáadjuk a vékonyra felszeletelt szárzellert és a brokkolit és további 2 percig sütjük.
  7. Most a cukorborsó, agomba és a bambuszrügykövetkezik. 1-2 percig rázogatjuk ezt is.
  8. Hozzáadjuk a marhahúst, az osztrigaszószt és sóval ízesítjük.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 75
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 22920
  • Feltöltés dátuma: 2008. december 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nem mindig egyszerű a cukorborsó beszerzése, nekem most sem sikerült. Mélyhűtött wok zöldséggel helyettesítettem, kiszedegettem belőle a borsót és egy kevés bébikukoricát is. Risztésztával tálaltam, amit egy kevés szójaszósszal meglocsoltam. 2 éves fiamnál nagy sikere volt.

Hozzávalók

A hús pácolásához

A sült zöldségekhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!