r
Nosalty Logó

Málnás Mille Feuille étcsokoládé-habbal és karamellmorzsával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Friedrich Antal
Málnás Mille Feuille étcsokoládé-habbal és karamellmorzsával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Málnás Mille Feuille

Étcsokoládéhab

Ropogós karamellmorzsa

Összesen 599 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Málnás Mille Feuille

Étcsokoládéhab

Ropogós karamellmorzsa

Összesen 5989 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Málnás Mille Feuille

Étcsokoládéhab

Ropogós karamellmorzsa

Összesen 258 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    29.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    140 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    410.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    129 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.5 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    133 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    128 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    185 micro
Összesen 599 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    85.3 g

Zsír

  • Összesen
    295 g
  • Telített zsírsav
    161 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1401 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4107.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    1022 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    514 mg
  • Foszfor
    1139 mg
  • Nátrium
    1291 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    754.9 g
  • Cukor
    495 mg
  • Élelmi rost
    56 mg

VÍZ

  • Összesen
    624.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1327 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    131 mg
  • D vitamin:
    221 micro
  • K vitamin:
    70 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    261 micro
  • Kolin:
    911 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1284 micro
  • α-karotin
    136 micro
  • β-karotin
    427 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1853 micro
Összesen 5989 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    176.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.4 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 258 kcal

Hozzávalók

Málnás Mille Feuille

Étcsokoládéhab

Ropogós karamellmorzsa

Elkészítés

Málnás Mille Feuille

  1. A vajas leveles tésztát 1 mm-re kinyújtjuk, és sütőben megsütjük 170 C fokon. Ha kész, 5x10 cm-es lapokra vágjuk.
  2. A tejbe beáztatjuk a vaníliát. A tojássárgát a cukorral habosra verjük, és belekeverjük a keményítőt. A csokoládét megolvasztjuk, és egy celofán pappírra kenjük, kihűtjük, és 5x10 cm-es lapokra vágjuk fel.
  3. A tejet felforraljuk, és forrás után a cukros tojáshabot belekeverjük. Újra forraljuk, amíg kemény krémmé áll össze, majd kihűtjük. Hűtés közben hozzákeverjük a vajat.
  4. A kisült, szögletes lapokat megtöltjük a vaníliakrémmel, és a málnával és a csokilappal fedjük le.

Étcsokoládéhab

  1. A tojásfehérjét a cukorral habosra verjük. A tejszínt kemény habbá verjük, és belekeverjük a kakaóport.
  2. A csokoládét megolvasztjuk, és ha folyékony, belerakjuk a vajat, és simára keverjük. A tojássárgát hozzákeverjük, majd a tojásfehérjét és a tejszínhabot. Hűtőbe rakjuk, és kihűtjük.

Ropogós karamellmorzsa

  1. A cukrot karamellizáljuk, és rácsurgatjuk a kekszre. Kihűtjük, majd mozsárban apróra törjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 7 alkalommal
  • Receptkönyvben: 74
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5219
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Málnás Mille Feuille étcsokoládé-habbal és karamellmorzsával
Friedrich Antal 76 recept

Mester menüm desszertje.

Hozzávalók

Málnás Mille Feuille

Étcsokoládéhab

Ropogós karamellmorzsa

Címlapról ajánljuk

8 húsmentesen izgalmas fogás, melybe bulgur főtt

A bulgur az alternatív köretfajták közül is kiemelt szerepben tündököl: mindenki imádja, legalábbis mi ezt tapasztaljuk. Íze a tarhonya, a rizs és a tészta között billeg, irtó gyorsan elkészül, felszívódása pedig kedvezőbb és lassabb, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek