r
Nosalty Logó

Málnás-áfonyás pudingos piskóta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
rritta83
Málnás-áfonyás pudingos piskóta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A puding

A tészta

Összesen 759 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A puding

A tészta

Összesen 3029 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A puding

A tészta

Összesen 189 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    16.2 g

Zsír

  • Összesen
    28.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    909.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    263 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    334 mg
  • Nátrium
    235 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107.9 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    155.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    158 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    363 micro
Összesen 759 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    64.6 g

Zsír

  • Összesen
    114.8 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3637.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    147 mg
  • Kálcium
    1054 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    139 mg
  • Foszfor
    1336 mg
  • Nátrium
    942 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    431.5 g
  • Cukor
    174 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    621.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    320 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    72 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    632 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1451 micro
Összesen 3029 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    228.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    84 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.1 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    39 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 189 Kcal

Hozzávalók

A puding

A tészta

Elkészítés

A puding

  1. A pudingport egy kevés tejjel és a cukorral keverjük el. A maradék tejet kezdjük el forralni, majd adjuk hozzá a pudingporos tejet, és főzzük sűrűre. Hagyjuk hűlni.

A tészta

  1. A tojásokat válasszuk ketté, a fehérjét a csipet sóval verjük kemény habbá.
  2. A tojások sárgáját keverjük habosra a cukorral, majd adjuk hozzá a vanília kivonatot, olajat, vizet, sütőport, lisztet. Csomómentesre keverjük, és óvatosan beleforgatjuk a fehérjehabot.
  3. Egy kb. 35x20 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, és beleöntjük a masszát.
  4. Egy kanál segítségével a pudingot foltokban a tészta tetejére halmozzuk, majd szépen elrendezzük rajta a gyümölcsöket.
  5. 180°-ra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 35x20x6
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 6143
  • Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 01.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Málnás-áfonyás pudingos piskóta
rritta83 9 recept

Nagyon egyszerű, nagyon finom, bármilyen gyümölccsel és pudinggal variálható.

Hozzávalók

A puding

A tészta

Címlapról ajánljuk

További cikkek