Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mallorcai sült csirkecombok

Mallorcai sült csirkecombok
Mallorcai sült csirkecombok
70 perc / előkészület: 20 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy német folyóiratban akadtam erre a receptre. Tálaljuk főtt burgonyával vagy tésztával.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fokhagymagumó külső, kemény héját eltávolítjuk. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, majd sóval, borssal és paprikával fűszerezzük.
  2. A combokat a forró olajban körben megpirítjuk, majd felöntjük a borral és 50 ml vízzel. Hozzáadjuk a fokhagymagumót és a babérlevelet, lefedve - a combok legyenek a bőrös felükkel lefelé – kb. 20 percig főzzük.
  3. A paradicsomot fövő vízzel leforrázzuk, a héját lehúzzuk, négybe vágjuk, a magokat kiszedjük, majd a paradicsomhúst apró kockákra vágjuk.
  4. A fűszernövényeket megmossuk, lerázogatjuk, apróra vágjuk, majd elkavarjuk a paradicsommal. Sóval, borssal és paprikával ízesítjük.
  5. A húst megfordítjuk (a bőrös felével felfelé), hozzáadjuk a paradicsomot, és további 25-30 percig főzzük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 27 884
elküldve: 1
receptkönyvben: 323
elkészítve: 6/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: spanyol
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fehérboros-paradicsomos csirkecombok, csirkecombok mallorcai módra, spanyol csirkecombok

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

412
fokhagyma 0.5 fej
csirkecomb 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
félszáraz fehérbor 0.5 dl
babérlevél 1 db
petrezselyem 0.5 csokor
zsálya 2 db
paradicsom 2 közepes db