Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Malackockák paradicsompürével

Malackockák paradicsompürével
Malackockák paradicsompürével
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Maradék husi +  kreativitás..

hozzávalók / 1 adag

Pácolás

Paradicsompüre

Szólj hozzá!

elkészítés

Pácolás

  1. Bepácoljuk a húst, majd fóliával lefedve 5 órán át hűtőszekrénybe tesszük.

Paradicsompüre

  1. Felolvasztjuk a vajat, majd beletesszük a lisztet (rántást készítünk).
  2. Amikor már habzik beletesszük az apróra szelt fokhagymát.
  3. Majd a paradicsompürét.
  4. Ízesítjük.

Sütés

  1. A kockákra szelt húst akkor tesszük a serpenyőbe, mikor már forró, majd a képen látható színűre pirítjuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 305
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Moki

Mióta szakács: 2015.02.16.
10 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéscsíkok paradicsomos mártással, húscsíkok paradicsommártással

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

819
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
sertéshús 20 dkg
majoranna 2 szál
kakukkfű 1 szál
olívaolaj 3 ek
paradicsomszósz 50 ml
olívaolaj 3 ek
finomliszt 1 csapott ek
fokhagyma 3 gerezd
2 csipet
oregánó 1 szál
bazsalikom 1 levél