r
Nosalty Logó

Magyaros szárzeller-pörkölt

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
csucsu48
Magyaros szárzeller-pörkölt
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 378 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1512 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 103 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    939.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    164 mg
  • Foszfor
    280 mg
  • Nátrium
    422 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.7 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    248.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    110 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    107 micro
  • β-karotin
    776 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    7683 micro
  • Lut-zea
    524 micro
Összesen 378 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45 g

Zsír

  • Összesen
    49 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3757.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    247 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    654 mg
  • Foszfor
    1121 mg
  • Nátrium
    1687 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    250.8 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    48 mg

VÍZ

  • Összesen
    992.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    286 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    441 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    83 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    235 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    430 micro
  • β-karotin
    3105 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    30730 micro
  • Lut-zea
    2095 micro
Összesen 1512 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.3 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    254.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    114 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    211 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    2083 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 103 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az olajon megdinszteljük a hagymát, amikor üvegesre párolódott, meghintjük a pirospaprikával, összeforraljuk, és félrehúzzuk a tűzről, kicsit visszahűtjük.
  2. A feldarabolt lecsópaprikát hozzáadjuk, és összekeverjük az alappal, visszatesszük a tűzre, és nagy lángon sütni kezdjük, amikor már kicsit összeesett a paprikánk, hozzáadjuk a paradicsomot és a többi hozzávalót.
  3. Pár percig fedő alatt pároljuk, majd a fedőt levéve készre sütjük.
  4. Amíg készül, elkészítjük a bulgurt és a hajdinát. Amikor elkészült, szépen megtálaljuk! Jó étvágyat kívánok!
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 30
  • Össznézettség: 4266
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 17.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Magyaros szárzeller-pörkölt
csucsu48 9 recept

Eddig háromszor készítettem el, aki evett belőle, dicsérte, főleg a vegák!;)

Hozzászólások

csucsu48

az 1000Ft az összre vonatkozik nem egy f?re,az összetev?knél is igy néz ki a helyzet,tehát nem 1 f?re van.

Doxy

Én tegnap készítettem el. Kicsit át alakítottam mert a magyaros jelz? szerintem nem illik az olasz f?szerezéshez. Így én hagyma alapon só, bors, paprika, kömény és babérlevél hozzá adásával készítettem. Ami nálam az ehte magyaros pörkölt f?szerezés. Bulgur körettel. Mondhatom nagyon finom lett! Akár így készíti akár recept szerint bárki, én csak ajánlani tudod.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?