Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Letenyei bőség leves

Letenyei bőség leves
Letenyei bőség leves
95 perc / előkészület: 15 perc főzés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretek tartalmas, laktató leveseket készíteni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük a felkockázott hagymát, megszórjuk fűszerpaprikával, és rátesszük a felaprított húst.
  2. Hozzáadjuk a megpucolt és karikára szeletelt répákat, és kevergetjük.
  3. Aláöntünk 1-2 dl vizet.
  4. Hozzáadjuk a szeletelt gombát és a felkarikázott kolbászt.
  5. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és felengedjük a maradék vízzel.
  6. 20-25 perc után hozzáadjuk a zöldborsót és a rózsáira szedett karfiolt.
  7. Amikor minden megfőtt, belecsorgatjuk a főzőtejszínt.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 137
elküldve: 3
receptkönyvben: 142
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: 1

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbászos zöldségleves

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

ivett1975
ivett1975 Thu, 2017-10-26 08:27

Szia! Nagyon jó recept! Most készülök másodszorra megcsinálni, nagyon szereti a család. Köszönöm, hogy megosztottad velünk! Tényleg bőség leves!!

727
sertéshús 60 dkg
gombakonzerv 1 db
sárgarépa 3 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
zöldborsó 20 dkg
karfiol 1 kis db
főzőtejszín 2 dl
0 ízlés szerint
víz 2 l
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 4 ek
kolbász 20 dkg
fűszerpaprika 2 teáskanál