Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazacos avokádósaláta

Lazacos avokádósaláta
Lazacos avokádósaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors, egészséges és laktató saláta. Ha előételnek esszük, akkor négy személyre, ha vacsira, akkor két-három személyre ajánlom.

hozzávalók / 4 adag

Saláta

Öntet

Szólj hozzá!

elkészítés

Saláta

  1. Az avokádót, lazacot apróra vágjuk. A halványító zellert és a lila hagymát felaprítjuk. Majd egy salátástálban összekeverjük a hozzávalókat. Fűszerezzük.

Öntet

  1. A joghurtot összekeverjük a mustárral. Megszórjuk római köménnyel, belefacsarjuk egy lime levét. Majd az így kapott öntetet a salátára öntjük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 627
elküldve: 0
receptkönyvben: 82
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsus

Mióta szakács: 2013.12.23.
69 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

avokádósaláta lazaccal, avokádósaláta mustáros-joghurtos öntettel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

244
avokádó 3 közepes db
füstölt lazac 170 g
halványító zeller 1 közepes szár
lila hagyma 1 közepes db
koriander 5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
görög joghurt 2 ek
dijoni mustár 1.5 ek
római kömény 1 teáskanál
limelé 1 lime-ból nyert