Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Avokádós uborkasaláta mentás joghurtöntettel

Avokádós uborkasaláta mentás joghurtöntettel
Avokádós uborkasaláta mentás joghurtöntettel
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, frissítő saláta, amely köretként vagy önmagában egyaránt finom.  

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mentaleveleket letépkedjük, durvára vágjuk. A joghurtot simára kavarjuk a tejszínnel, hozzáadjuk a mentát. Sóval, chilipehellyel és cukorral ízesítjük.
  2. Az uborkát meghámozzuk, négybe vágjuk, a magos részt kivágjuk. Az uborkát kb. 0,5 cm szeletekre vágjuk.
  3. Az avokádót kettévágjuk, a magot kiemeljük, meghámozzuk, az avokádóhúst kockákra vágjuk, és meglocsoljuk a citromlével.
  4. Az avokádót és az uborkát elkeverjük a dresszinggel, kb. 10 percet hagyjuk állni, majd tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 931
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
költség egy főre: nem olcsó receptek

egyéb elnevezések

avokádósaláta, mentás ubisali

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

400
menta 3 szál
görög joghurt 75 g
főzőtejszín 2 ek
0 ízlés szerint
chilipehely 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet
kígyóuborka 0.5 db
avokádó 1 db
citromlé 2 tk