Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kukoricás tojássaláta Glaser konyhájából

Kukoricás tojássaláta Glaser konyhájából
Kukoricás tojássaláta Glaser konyhájából
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, finom és gyors. Köretként panírozott húsok mellé, vagy friss kenyérrel, pirítóssal.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojást meghámozzuk, szeletekre vágjuk. A sonkát kockákra vágjuk. A kukoricát szűrőbe öntjük, hagyjuk szűrődni. Az egészet egy edénybe tesszük.
  2. A majonézt simára kavarjuk a mustárral, kefirrel és joghurttal. Sóval, borssal fűszerezzük. A salátára öntjük, jól összekeverjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 22 398
elküldve: 2
receptkönyvben: 107
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: saláta
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

tojásos kukoricasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

286
főtt tojás 6 db
főtt sonka 150 g
csemegekukorica 150 g
majonéz 2 ek
joghurt 150 g
kefir 50 ml
mustár 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint