r
Nosalty Logó

Kókuszos hal curry

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Kókuszos hal curry
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
wok
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 600 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1800 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 99 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    27.6 g

Zsír

  • Összesen
    44.1 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1059.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    109 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    155 mg
  • Foszfor
    448 mg
  • Nátrium
    289 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.2 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    336 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1352 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    124 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    5261 micro
  • β-karotin
    12843 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    948 micro
Összesen 600 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    82.9 g

Zsír

  • Összesen
    132.2 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    210 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3178.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    140 mg
  • Kálcium
    327 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    465 mg
  • Foszfor
    1344 mg
  • Nátrium
    867 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    90.7 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1007.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4055 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    372 micro
  • K vitamin:
    121 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    285 micro
  • Kolin:
    217 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    15782 micro
  • β-karotin
    38530 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5 micro
  • Lut-zea
    2845 micro
Összesen 1800 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    177.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    226 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    880 micro
  • β-karotin
    2149 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    159 micro
Összesen 99 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, mossuk. A répát julienre vágjuk, a pórét vékony karikákra.
  2. A halat megmossuk, papírtörlővel leszárítjuk, majd nagyobb kockákra vágjuk. A lisztet elkeverjük a sóval. A haldarabokat megforgatjuk a lisztbe.
  3. A kesudiót egy wokban aranybarnára pirítjuk, majd kivesszük.
  4. A wokba felforrósítunk 1-2 ek gheet. A haldarabokat 2 adagban, kb. 3-4 percig sütjük, kivesszük.
  5. A maradék olajat a wokban felhevítjük. A zöldségeket a forró olajban kb. 1-2 percig dinszteljük. Megszórjuk a curryvel, elkeverjük, még 1 percig dinszteljük. Felöntjük 100 ml zöldséglevessel és a kókusztejjel, majd felfőzzük, kb. 4-5 percig.
  6. A halat felforrósítjuk a mártásban, megszórjuk a kesudióval és a korianderzölddel.
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 2572
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 16.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ízesíthetjük 1-2 ek mangó chutney-val és chilivel is.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?