Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött füstölt makréla

Töltött füstölt makréla
Töltött füstölt makréla
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szép füstölt makrélát kaptam a Tescóban. Nemrég olvastam ezt a receptet a GoodFood oldalán. Mivel mi szeretjük a füstölt makrélát, így gondoltam, elkészítem szombaton ebédre.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Áttört, főtt burgonyát és paradicsomsalátát kínáltam mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat szétthajtjuk, és kivesszük a gerincét.
  2. A töltelék hozzávalóit jól összedolgozzuk. A garnélát óvatosan keverjük bele.
  3. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a halakat. 4 db halat lefektetünk egy kikent tepsire, erre halmozunk a töltelékből, és lefedjük a megmaradt 4 db hallal.
  4. Megkötjük a madzaggal, és betesszük az előmelegített sütőbe, amíg a töltelék átsül.



  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 33x23 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 330
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fokhagymás-petrezselymes töltött makréla, garnélával töltött füstölt makréla

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

370
makréla 800 g
kenyér 2 szelet
petrezselyem 1 csokor
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tojás 1 db
garnéla 50 g
vaj 1 ek