Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Klasszikus csontleves sertésből

Klasszikus csontleves sertésből
Klasszikus csontleves sertésből
90 perc / előkészület: 30 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Leves mindig, minden mennyiségben!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csontokat feltesszük főni.
  2. Lehabozzuk, majd hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, a borsszemeket, a hagymát, az ételízesítőt és a sót.
  3. Közben megtisztítjuk a zöldségeket, és ha megpuhult a csontokon levő hús, az egészet beletesszük a lábasba, és együtt tovább pároljuk.
  4. A legvégén belefőzzük a cérnatésztát.
  5. Petrezselyemleveleket tépkedünk bele, majd tálaljuk.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 31
össznézettség: 31 818
elküldve: 1
receptkönyvben: 47
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Marti48

Mióta szakács: 2013.05.28.
317 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csontleves, csontleves sertéshúsból, zöldséges csontleves

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

80
sertéscsont 0.5 kg
sárgarépa 2 közepes db
zeller 1 kis db
fehérrépa 1 közepes db
karalábé 1 kis db
gomba 2 kis db
zöldborsó 3 dkg
ételízesítő 1 teáskanál
bors 4 szem
cérnametélt 10 g
vöröshagyma 1 kis fej
tv paprika 0.5 db
paradicsom 1 kis db