Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kassai szelet ahogy cherry készíti

Kassai szelet ahogy cherry készíti
Kassai szelet ahogy cherry készíti
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vasárnapi ebédnek nagyon finom fogás. Friss, fagyasztott vagy konzerv borsóból is elkészíthető.

hozzávalók / 4 adag

  • 4 db csirkemell szelet
  • 15 dkg zöldborsó
  • 2 tojás
  • kevés vaj
  • kevés tej
  • bors
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemell szeleteket megmossuk, szárazra töröljük, kiklopfoljuk, egy hegyes késsel zsebet vágunk beléjük, kívül-belül megsózzuk, borsozzuk.
  2. A zöldborsót a vajon megpároljuk, hozzáöntjük a felvert tojást, rántottát sütünk belőle.
  3. A húst megtöltjük a borsós rántottával, a nyílást összetűzzük.
  4. Az így elkészített hússzeleteket lisztbe, a felvert tojásba, amibe öntünk egy kevés tejet, utána a zsemlemorzsába beleforgatva bő, forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 7 075
elküldve: 2
receptkönyvben: 79
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

cherry41

Mióta szakács: 2011.09.26.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
konyhatechnológia: rántott ételek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántottával töltött hús, bundás csirke omlettel töltve, borsós csirkemell, rántott csirke zöldborsóval megtöltve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!