Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött combok Kyngutól

Töltött combok Kyngutól
Töltött combok Kyngutól
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy vasárnapi ebédhez szerintem jó választás, éppen ezen a hétvégén mi is ezt ettük! Szerettük! :D

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemlét vízben (vagy tejben) megáztatjuk, ha jól megázott kinyomkodjuk.
  2. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, egy kevés olajon megpirított, reszelt vöröshagymát (vagy hagymakrémet), a zúzott fokhagymát, a tojást, borssal, majorannával, sóval ízesítjük, és jól összedolgozzuk.
  3. A csirkecombokat megmossuk, lecsepegtetjük. Bőrét jól fellazítjuk, és megtöltjük a töltelékkel.
  4. Ha elkészült, megsózzuk a tetejét, és tepsibe rakjuk.
  5. Vizet öntünk alá, és megkenjük a csirkecombokat kevés zsírral. Alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőbe puhára sütjük, majd a fóliát levéve megpirítjuk a tetejét.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 293
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kynga

Mióta szakács: 2011.07.11.
206 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött csirkecomb, csirkecombok töltve, hagymás-tojásos töltelékkel töltött csirkecomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

525
csirkecomb 4 db
zsemle 2 db
tojás 1 db
napraforgó olaj 1 ek
vöröshagyma 0.5 db
fokhagyma 1 gerezd
petrezselyem 0.5 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint