r
Nosalty Logó

Karfiolos vagdalt

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Karfiolos vagdalt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 310 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1236 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 130 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    113 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    963.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    308 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    275 mg
  • Nátrium
    311 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    97.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    82 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    141 micro
Összesen 310 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.4 g

Zsír

  • Összesen
    64.7 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    453 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3855.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    1232 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    150 mg
  • Foszfor
    1100 mg
  • Nátrium
    1243 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.4 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    389.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    443 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    101 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    326 micro
  • Kolin:
    422 mg
  • Retinol - A vitamin:
    438 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    565 micro
Összesen 1236 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    407.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    130 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    131 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 130 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megfőzzük a karfiolt sós vízben, és krumplinyomóval összetörjük.
  2. Hozzáadunk 3 szelet vízben áztatott, kinyomkodott kenyeret, a nyers tojást, majd fűszerezzük ízlés szerint.
  3. A fokhagymát belepréseljük, a vöröshagymát belereszeljük.
  4. Hozzáteszünk pár ek fasírtport, hogy jól lehessen formázni.
  5. Kétfele vesszük a masszát. Az első rétegre fektetjük a sajtot, majd a maradék fasírttal teljesen betakarjuk, és meglocsoljuk olajjal.
  6. Tojás alakúra formázva sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 5429
  • Feltöltés dátuma: 2010. december 18.

Ajánló

Nyers zöldség, krumplipüré illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szorgalmasan próbálkozom zöldségekből fasírtot készíteni,karfiolból különösen finom lett!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek