Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges-sajtos vagdalt

Zöldséges-sajtos vagdalt
Zöldséges-sajtos vagdalt
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régen csináltam már Stefánia vagdaltat, most ismét eljött az ideje, persze kicsit változtatva! :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon és a sajton kívül az összes hozzávalót egy nagy tálba tesszük, és alaposan összegyúrjuk.
  2. A sajt felét a kis lyukú reszelőn lereszeljük, és ezt is belegyúrjuk. Majd a másik felét a nagyobb méretű reszelőn lereszeljük.
  3. Egy tepsit kiolajozunk vékonyan, majd rúd alakban beleformázzuk a masszát, a tetejére pedig rászórjuk a sajtot.
  4. Fóliával lefedve 30-40 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és aranybarnára sütjük. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 174
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldséges sajtos egyben sült fasírt, kukoricás borsós fasírt, sajtos fasírt zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

345
darált sertéshús 60 dkg
sárgarépa 1 db
vöröshagyma 2 közepes fej
csemegekukorica 70 g
zöldborsó 100 g
tojás 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
fokhagymakrém 1 kávéskanál
napraforgó olaj 1 ek
sajt 15 dkg