Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült tojással töltött vagdalt

Sült tojással töltött vagdalt
Sült tojással töltött vagdalt
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Most próbáltam ki először sült tojással elkészíteni. Mindenkinek szívből ajánlom, mert nagyon finom:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon megdinszteljük.
  2. Egy tálba tesszük a darált húst, hozzáadjuk a megdinsztelt vöröshagymát, 2 db tojást, vízbe áztatott és kinyomkodott zsemléket. Fűszerpaprikával meghintjük, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Hozzáadjuk a lisztet és a zsemlemorzsát, és jó alaposan összedolgozzuk.
  3. Töltelékhez a tojásokat felverjük, ízlés szerint sózzuk, és kevés olajon megsütjük.
  4. Folpackot terítünk a deszkára vagy az asztalra, erre ráhelyezzük a masszát, és olyan hosszú téglaalapra igazgatjuk, amilyen hosszú tepsibe szeretnénk sütni.
  5. Masszán elosztjuk a sült tojást, óvatosan feltekerjük, és olajjal kikent tepsibe helyezzük.
  6. Maradék 1 db felvert tojással lekenjük, és sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 333
elküldve: 1
receptkönyvben: 32
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: szilveszter

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Sült tojással töltött fasírt, fasírt sült tojással sütve, vagdalthús sült tojással, töltött fasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

910
darált sertéshús 1 kg
tojás 3 db
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 7 ek
zsemle 2 db
0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 5 ek
finomliszt 3 csapott ek
fűszerpaprika 2 teáskanál
tojás 7 db
0 ízlés szerint