Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karaj csicseriborsóval

Karaj csicseriborsóval
Karaj csicseriborsóval
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Újra szétnéztem a kamrámban, hűtőmben, miből is tudnék gazdálkodni, amit persze a gyermekem is megeszik. Ebből többször is evett, ami nagy szó.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy kis olajat hevítünk, amin megpirítjuk a kockára vágott vöröshagymát. Fűszerezzük (római kömény, koriander, kurkuma), majd hozzáadjuk a felszeletelt/lereszelt fokhagymát is.
  2. A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, és mindkét oldalukat a hagymás olajon 2-2 percig sütjük.
  3. Ha a hús külseje megpirult, hozzáadjuk az ajvárt, majd a paradicsompürét, végül a csicseriborsó konzervet a levével együtt. Kb. 10 percig főzzük fedő nélkül, mert így elpárolog a leve, és besűrűsödik a szósz.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 2 500
elküldve: 0
receptkönyvben: 77
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsomos-ajváros karaj, paradicsomos karaj szeletek csicseriborsóval, szaftos csicseriborsós sertéskaraj

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

659
repceolaj 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
római kömény 1 kávéskanál
koriandermag 1 teáskanál
kurkuma 1 kávéskanál
fokhagyma 2 gerezd
sertés rövidkaraj 0.5 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
konzerv paradicsom 40 dkg
csicseriborsó 80 dkg
ajvár 3 ek