Ajvár

Ajvár

Leírás

A Balkánon, különösen Szerbiában népszerű mártás. Sült paprikából, padlizsánból, fokhagymából készül. Ahány ház, annyi ajvár recept. Többnyire húsok mellé kínálják.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőszekrényben. ;

100g Ajvár

fehérjetartalom

1 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

10 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

ajvár?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

1 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Mélyszegénységben élő romák által termelt kovászos uborka kerül ebbe a...

A Kiútprogram és a budapesti Babka Deli együttműködéséből született első kovászos uborka, amely a program őstermelőinek uborkájából készült, és amely az észak-kelet magyarországi roma családoknak segít, hogy uborkatermelővé váljanak. Az ő uborkájukból készül a Deli házi kovászos uborkája, amely felkerül a Babka Deli állandó nyári kínálatába, valamint étlapjára is.