Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros spárgaleves

Kapros spárgaleves
Kapros spárgaleves
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem akartam egy hagyományos spárgakrémlevest főzni, volt itthon rengeteg friss kapor, gondoltam, miért ne kombinálhatnám őket?

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felkockázott hagymát közepes lángon kezdjük el pirítani olívaolajon, majd a felkarikázott spárgát is dobjuk rá, időnként megkavarva pároljuk 5 percig.
  2. Öntsük fel az egészet alaplével, borsozzuk meg, és fedő alatt főzzük puhára, de semmiképp ne főzzük szét.
  3. Vágjunk apróra 3-4 csemegeuborkát és egy csokor kaprot, és tálalásnál szórjuk a levesbe.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 042
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

nikikoncz

Mióta szakács: 2015.08.31.
10 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csemegeuborkás spárgaleves, zöldspárgaleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

144
zöldspárga 500 g
olívaolaj 4 ek
vöröshagyma 1 nagy db
zöldség alaplé 8 dl
csemegeuborka 3 db
0 ízlés szerint
négyszínű bors 0 ízlés szerint
kapor 1 csokor