Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztasaláta túrós fokhagymás öntettel

Káposztasaláta túrós fokhagymás öntettel
Káposztasaláta túrós fokhagymás öntettel
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, ízletes saláta, akár köretként is megállja a helyét.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát legyaluljuk. A sárgarépát megtisztítjuk, durvára reszeljük. A kukorica konzervet leszűrjük. A hagymát kockákra vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük.
  2. Az öntethez: A túrót elkeverjük a joghurttal, olajjal és a citromlével. Hozzákeverjük az áttört fokhagymát és az oregánot. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük.
  3. Az öntetet a salátára öntjük, és jól összekavarjuk. Jól záródó edénybe pár órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 684
elküldve: 0
receptkönyvben: 105
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1946 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 6 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

túrós káposztasaláta, káposztasaláta fokhagymás öntettel, túrós káposztasaláta fokhagymás öntettel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

229
káposzta 1 közepes db
sárgarépa 4 közepes db
csemegekukorica 400 g
vöröshagyma 1 közepes db
tehéntúró 150 g
joghurt 6 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
olívaolaj 4 ek
fokhagyma 4 gerezd
oregánó 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet