Káposztasaláta túrós fokhagymás öntettel
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
229
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
1381
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
51
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Cink
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 10 g
Zsír
-
Összesen 8.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 624.5 g
-
Cink 66 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 150 mg
-
Vas 52 mg
-
Magnézium 61 mg
-
Foszfor 198 mg
-
Nátrium 91 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 32.5 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 324.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 417 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 83 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 165 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 7 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 30 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 129 micro
-
Kolin: 45 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 1727 micro
-
β-karotin 4054 micro
-
β-crypt 77 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 622 micro
Összesen
229
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Cink
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 60.1 g
Zsír
-
Összesen 53 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 26 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 12 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3747.3 g
-
Cink 396 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 899 mg
-
Vas 310 mg
-
Magnézium 366 mg
-
Foszfor 1187 mg
-
Nátrium 548 mg
-
Réz 16 mg
-
Mangán 15 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 195 g
-
Cukor 90 mg
-
Élelmi rost 49 mg
VÍZ
-
Összesen 1945.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2501 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 501 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 989 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 39 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 181 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 771 micro
-
Kolin: 269 mg
-
Retinol - A vitamin: 24 micro
-
α-karotin 10363 micro
-
β-karotin 24324 micro
-
β-crypt 461 micro
-
Likopin 3 micro
-
Lut-zea 3730 micro
Összesen
1381
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Cink
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 2.3 g
Zsír
-
Összesen 2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 143.2 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 34 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 45 mg
-
Nátrium 21 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.5 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 74.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 96 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 38 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 7 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 396 micro
-
β-karotin 929 micro
-
β-crypt 18 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 143 micro
Összesen
51
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A káposztát legyaluljuk. A sárgarépát megtisztítjuk, durvára reszeljük. A kukorica konzervet leszűrjük. A hagymát kockákra vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük.
- Az öntethez: A túrót elkeverjük a joghurttal, olajjal és a citromlével. Hozzákeverjük az áttört fokhagymát és az oregánot. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük.
- Az öntetet a salátára öntjük, és jól összekavarjuk. Jól záródó edénybe pár órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 148
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 3919
- Feltöltés dátuma: 2015. november 30.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy finom, ízletes saláta, akár köretként is megállja a helyét.