Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztás-mustáros tarja

Káposztás-mustáros tarja
Káposztás-mustáros tarja
120 perc / előkészület: 60 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ismerősömtől kaptam ezt a receptet, amit hétvégén kipróbáltam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és mustárral megkenjük.
  2. Kevés olajon mindkét oldalát hirtelen megsütjük, és tepsibe tesszük.
  3. A káposztát kiöblítjük, apróra vágjuk, és serpenyőben megpároljuk.
  4. A burgonyát meghámozzuk, és lereszeljük (durvább felén), összekeverjük a káposztával, a tojásokkal, majd sózzuk, borsozzuk.
  5. Hússzeletekre halmozzuk a káposztás burgonyát, alufóliával lefedve, 50 percig sütjük.
  6. Levesszük róla a fóliát, és megpirítjuk kicsit.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 456
elküldve: 1
receptkönyvben: 162
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1082 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mustáros sült tarja savanyú káposztával, káposztás burgonyával sült tarjaszeletek

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

553
sertéstarja 60 dkg
savanyú káposzta 80 dkg
burgonya 1 kg
tojás 3 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 3 ek
napraforgó olaj 2 ek