Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült tarja chili szószban párolt trópusi gyümölcsökkel

Sült tarja chili szószban párolt trópusi gyümölcsökkel
Sült tarja chili szószban párolt trópusi gyümölcsökkel
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kislányommal okoskodtuk ki, aki szereti az édes, kicsit csípős ízeket. Nagyon finom lett.
 

hozzávalók / 2 adag

A húshoz

A körethez

ajánlat

Ajánlom bárkinek!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húsokat sózzuk, aztán befűszerezzük a gyorspáccal, és borsozzuk. 20 perc után serpenyőben, forró zsírban vagy olajban, mindkét oldalát megsütjük a húsnak (addig süssük, míg szép pirosas színt kap).
  2. Ha ez kész, hozzáöntjük a trópusi ananász gyümölcskonzerv levét, és fedő alatt pároljuk benne, míg el nem fő a leve.
  3. Ezután a megsült, megpárolódott húsokat kiszedjük a tányérra.
  4. Végül 1 ek chili szószt hozzáteszünk a sült zsírjához, és ha már forr, beleborítjuk a trópusi gyümölcssalátát. Pár percig kevergetjük, és utána ráhalmozzuk a sülthúsra.

  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 770
elküldve: 2
receptkönyvben: 79
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Putyi123

Mióta szakács: 2011.09.03.
3 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pikáns sült tarja, gyümölcsös chilis tarja

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

477
sertéstarja 25 dkg
fokhagymapor 2 tk
chili 2 tk
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
disznózsír 1 ek
trópusi gyümölcskonzerv 40 dkg
chiliszósz 1 ek