r
Nosalty Logó

Kamu Raffaello torta (kókusz nélkül)

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Szakál Benjámin
Kamu Raffaello torta (kókusz nélkül)
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 24% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 861 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 24% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 6876 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 24% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 340 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    52.4 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    156 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    810.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    248 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    318 mg
  • Nátrium
    201 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.7 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    241 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    237 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    97 micro
Összesen 861 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91.3 g

Zsír

  • Összesen
    419.4 g
  • Telített zsírsav
    174 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    128 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    48 g
  • Koleszterin
    1248 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6482 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    147 mg
  • Kálcium
    1984 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    183 mg
  • Foszfor
    2544 mg
  • Nátrium
    1606 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    701.7 g
  • Cukor
    492 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    526.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1924 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    52 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    257 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    181 micro
  • Kolin:
    621 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1894 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    361 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    777 micro
Összesen 6876 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    20.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    320.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    126 mg
  • Nátrium
    80 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.7 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 340 kcal

Hozzávalók

Piskóta

Krém

Elkészítés

Piskóta

  1. A lisztet és a sütőport keverjük össze. A tojássárgáját, az olajat, a tejet és a cukrot egy külön tálban keverjük homogénre. Majd adjuk hozzá a sütőporos lisztet, és keverjük csomómentesre.
  2. A tojásfehérjét kezdjük el verni, majd adjuk hozzá a cukrot és verjük kemény habbá. Végül a keményre vert tojáshabot forgassuk a tésztához. Sütőpapírral kibélelt tortaformába öntsük (csak az alján legyen sütőpapír).
  3. Előmelegített sütőben, 175°C-on süssük kb. 40 percig. (tűpróba!) Ha kihűlt, vágjuk négyfelé, és az alsó lap köré tegyük vissza a tortakarikát.
  4. A piskótát kenjük meg 1 rész krémmel. Felváltva mehet rá a piskóta és a krém, majd fedjük be az utolsó lappal, és legalább 5-6 órára tegyük hűtőbe. Másnap óvatosan vágjuk körbe, és vegyük le róla a tortakarikát.
  5. A megmaradt krémből egy kevéssel, vékonyan kenjük körbe. A maradék krémet tegyük habzsákba, és készítsünk a tetejére rózsákat. Az oldalát rakjuk ki mandulaszeletekkel

Krém

  1. A kockára tört csokoládéra öntsük rá a felforralt tejszínt, és olvasszuk el benne. Adjuk hozzá a krémsajtot, valamint a kókuszreszeléket, és keverjük simára. A lehűtött tejszínt a cukorral verjük kemény habbá.
  2. Óvatosan forgassuk a krémhez. A zselatint forró vízben olvasszuk fel. Adjunk pár kanál krémet a zselatinhoz, kavarjuk össze, majd így forgassuk a többi krémhez. Osszuk a krémet 4-5 részre.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 22
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 1437
  • Feltöltés dátuma: 2022. december 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kamu Raffaello torta (kókusz nélkül)
Szakál Benjámin 22 recept

Hozzávalók

Piskóta

Krém

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...