r
Nosalty Logó

Kamu Raffaello torta (kókusz nélkül)

Szakál Benjámin
Kamu Raffaello torta (kókusz nélkül)
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Piskóta

Krém

861
Kalória
11.4g
Fehérje
87.7g
Szénhidrát
52.4g
Zsír
65.8g
Víz
156g
Koleszterin
1.1g
Élelmi rost
61.4g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 24% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 861 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 24% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 6876 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 24% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 340 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    52.4 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    156 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    810.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    248 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    318 mg
  • Nátrium
    201 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    87.7 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    65.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    241 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    237 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    97 micro
Összesen 861 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91.3 g

Zsír

  • Összesen
    419.4 g
  • Telített zsírsav
    174 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    128 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    48 g
  • Koleszterin
    1248 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6482 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    147 mg
  • Kálcium
    1984 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    183 mg
  • Foszfor
    2544 mg
  • Nátrium
    1606 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    701.7 g
  • Cukor
    492 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    526.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1924 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    52 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    257 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    181 micro
  • Kolin:
    621 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1894 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    361 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    777 micro
Összesen 6876 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    20.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    320.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    126 mg
  • Nátrium
    80 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    34.7 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    26.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 340 kcal

Elkészítés

Piskóta

  1. A lisztet és a sütőport keverjük össze. A tojássárgáját, az olajat, a tejet és a cukrot egy külön tálban keverjük homogénre. Majd adjuk hozzá a sütőporos lisztet, és keverjük csomómentesre.
  2. A tojásfehérjét kezdjük el verni, majd adjuk hozzá a cukrot és verjük kemény habbá. Végül a keményre vert tojáshabot forgassuk a tésztához. Sütőpapírral kibélelt tortaformába öntsük (csak az alján legyen sütőpapír).
  3. Előmelegített sütőben, 175°C-on süssük kb. 40 percig. (tűpróba!) Ha kihűlt, vágjuk négyfelé, és az alsó lap köré tegyük vissza a tortakarikát.
  4. A piskótát kenjük meg 1 rész krémmel. Felváltva mehet rá a piskóta és a krém, majd fedjük be az utolsó lappal, és legalább 5-6 órára tegyük hűtőbe. Másnap óvatosan vágjuk körbe, és vegyük le róla a tortakarikát.
  5. A megmaradt krémből egy kevéssel, vékonyan kenjük körbe. A maradék krémet tegyük habzsákba, és készítsünk a tetejére rózsákat. Az oldalát rakjuk ki mandulaszeletekkel

Krém

  1. A kockára tört csokoládéra öntsük rá a felforralt tejszínt, és olvasszuk el benne. Adjuk hozzá a krémsajtot, valamint a kókuszreszeléket, és keverjük simára. A lehűtött tejszínt a cukorral verjük kemény habbá.
  2. Óvatosan forgassuk a krémhez. A zselatint forró vízben olvasszuk fel. Adjunk pár kanál krémet a zselatinhoz, kavarjuk össze, majd így forgassuk a többi krémhez. Osszuk a krémet 4-5 részre.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p
  • Sütés ideje: 40 p
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 22

További receptek

Gesztenyés sajttorta

Amikor egy mindent bele napot tervezel, készítsd el ezt a tömör gyönyör tortát, szem nem marad szárazon, garantáltan senkinek sem lesz hiányérzete ezután.

Gréti

Címlapról ajánljuk

Top Receptek