r
Nosalty Logó

Joghurtos pite

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Flóra
Joghurtos pite
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 693 kcal
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 4159 kcal
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 256 kcal
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    32.6 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    226 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1040.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    306 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    412 mg
  • Nátrium
    258 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.7 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    131.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    279 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    137 mg
  • Retinol - A vitamin:
    274 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    156 micro
Összesen 693 kcal
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.2 g

Zsír

  • Összesen
    195.4 g
  • Telített zsírsav
    112 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1356 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6240.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    199 mg
  • Kálcium
    1835 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    170 mg
  • Foszfor
    2471 mg
  • Nátrium
    1549 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    526.3 g
  • Cukor
    290 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    788.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1676 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    184 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    250 micro
  • Kolin:
    823 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1643 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    375 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    936 micro
Összesen 4159 kcal
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    84 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    386.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    114 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.6 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 256 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A hozzávalókat elkeverjük, és összegyúrjuk.
  2. A tésztát 30 percig a hűtőben pihentetjük.
  3. A tészta felét kinyújtjuk, és egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
  4. A tészta másik felét lereszeljük.
  5. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és összekeverjük a liszttel, a cukrokkal, a joghurttal és a tejföllel.
  6. A tölteléket a tésztára öntjük, és a töltelék tetején eloszlatjuk a reszelt tésztát.
  7. Előmelegített sütőben 40-45 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 630
  • Tegnapi nézettség: 14
  • 7 napos nézettség: 122
  • Össznézettség: 94300
  • Feltöltés dátuma: 2010. december 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Már nagyon régóta szemeztem ezzel a sütivel, de csak most került terítékre.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...