Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsos tészta ahogy titty készíti

Húsos tészta ahogy titty készíti
Húsos tészta ahogy titty készíti
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha valami egyszerűre vágyom, akkor ezt készítem el. Természetesen kerülhet bele más alapanyag, a legutóbb nálunk így készült.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Nagy edényben sós-olajos vizet teszünk fel melegedni a tésztának; és vizet teszünk fel a tojásnak.
  2. Amíg a vizek felforrnak, a húsos hozzávalókat felkockázzuk, majd a konzervkukoricával, tejföllel, fűszersóval és egy kis borssal összekeverjük.
  3. Kifőzzük a tésztát, és elkészítjük a kemény tojást. Ha a tojás elkészült, a pucolás után kockázzuk, és a tejfölös egyveleghez adjuk.
  4. Egy nagy hőálló jénai aljába teszünk egy kis tejfölös "masszát, majd apránként ráöntjük a megfőtt tésztát. A végén a többi massza is a tésztára kerül, óvatosan össze kell forgatni.
  5. A tetejére sajtot reszelünk, majd mehet a sütőbe.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 406
elküldve: 2
receptkönyvben: 104
elkészítve: 9/11
Facebookon megjelent: -

szakács

titty27

Mióta szakács: 2012.01.02.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
receptverseny: Barilla receptverseny
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tésztás-húsos egyveleg, kolbászos-tojásos tészta, tojásos-húsos tészta, kukoricás-párizsis-szalonnás tészta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

terranova56
terranova56 Thu, 2014-09-04 04:13

majd 1 liter tejföl(fel) hát ez nagyon nem látszik a képen, ha fél kg tésztához 1 l tejfölt teszünk az azért úszni fog

1861
szarvacska tészta 500 g
tejföl 900 g
főtt tojás 4 db
párizsi 20 dkg
bacon 4 szelet
virsli 250 g
kolbász 5 dkg
sajt 20 dkg
bors 0 ízlés szerint
fűszersó 0 ízlés szerint
3 teáskanál
napraforgó olaj 1 dl
csemegekukorica 340 g