Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsleves pulykanyakból és csirkefarhátból

Húsleves pulykanyakból és csirkefarhátból
Húsleves pulykanyakból és csirkefarhátból
50 perc / előkészület: 5 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom húsleves a pulyka és a csirke kombinációjából.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy lábasba beletesszük a nyakakat és a farhátat, felengedjük vízzel, fűszerezzük, s elkezdjük főzni alacsony hőfokon.
  2. Közben megpucoljuk, s felvágjuk a zöldségeket, a zellert és a petrezselymet egy csokorba kötjük.
  3. Félidőben belerakjuk a levesbe a zöldségeket, majd lassú tűzön tovább főzzük.
  4. Kifőzzük a tésztát.
  5. Tálalunk. Merünk a levesből, teszünk bele tésztát és egy cseresznyepaprikát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 792
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: közepes
kategória: levesek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

húsleves pulykanyakból és csirkefarhátból cérnametélttel, húsleves gazdagon, húsleves pulyka- és csirkehússal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

611
pulykahús 15 dkg
csirkefarhát 15 dkg
sárgarépa 2 nagy db
fehérrépa 1 nagy db
zeller 0.5 db
karalábé 0.5 db
burgonya 1 db
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 1 gerezd
petrezselyem 3 szál
zellerlevél 3 db
cseresznyepaprika 2 db
0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
fekete bors 1 teáskanál
cérnametélt 10 dkg