Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsgolyók csípős dippel

Húsgolyók csípős dippel
Húsgolyók csípős dippel
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szénhidrátmentes napokra. Csak ne felejtsük el kihagyni a morzsát a húsgolyóból.

hozzávalók / 2 adag

A húsgolyókhoz

A mártáshoz

ajánlat

A sovány, fűszeres marhahús és a csípős paradicsom mártogatós felejthetetlen együttese.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst összegyúrjuk a fűszerekkel és a morzsával, mintha egy fasírtot készítenénk. Apró golyókat formálunk belőle.
  2. A mártást bekeverjük, majd tálalásig hűtőbe rakjuk.
  3. A húsgolyókat előmelegített tűzforró serpenyőben gyorsan kisütjük, esetleg kevés olaj hozzáadásával.
  4. Tálalhatjuk krumplikörettel, rizzsel, de leginkább friss saláták illenek hozzá.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 366
elküldve: 0
receptkönyvben: 66
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Norbi06

Mióta szakács: 2012.03.22.
121 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: mexikói
fogás: főétel

egyéb elnevezések

diétás húsgombóc, fogyókúrás húsgolyó csípős mártással, húsos falatkák

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

516
darált marhahús 30 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 1 ek
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
kakukkfű 1 csipet
napraforgó olaj 3 ek
ketchup 100 ml
sűrített paradicsom 15 dkg
csípős paprikakrém 1 ek
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
balzsamecet 1 ek
cukor 1 csipet