Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hóemberes tormás csülkös saláta

Hóemberes tormás csülkös saláta
Hóemberes tormás csülkös saláta
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretek salátákat készíteni, mert millió módon lehet dekorálni.:)

hozzávalók / 4 adag

A csülökhöz

A díszitéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csülköt felcsíkozzuk. Burgonyát és a tojást felkarikázzuk. Újhagymát felaprítjuk.
  2. Tejfölt elkeverjük a tormával. Tárkonnyal fűszerezzük, sóval, borssal ízesítjük.
  3. A felaprított alapanyagokat elkeverjük az öntettel, és olajjal lazítjuk.
  4. Beletesszük egy tálba, tetejére tejfölt kenünk.
  5. Sárgarépából kivágjuk a száját, orrát, pofiját, haját. Olívabogyók a szemei.:)
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 062
elküldve: 3
receptkönyvben: 38
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: saláta
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tejfölös csülöksaláta, tojássaláta füstölt csülökkel, tormás hússaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

425
füstölt sertéscsülök 20 dkg
főtt tojás 4 db
burgonya 40 dkg
újhagyma 2 közepes db
tejföl 175 g
ecetes torma 3 ek
napraforgó olaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tárkony 0 ízlés szerint
sárgarépa 1 db
olajbogyó 2 db