Nosalty Logó

Hideg hústál Helga konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Helga1
Hideg hústál Helga konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
hidegkonyha
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A kolbászos tekercshez

A fasírozotthoz

A csirkemellhez

Összesen 615 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A kolbászos tekercshez

A fasírozotthoz

A csirkemellhez

Összesen 7381 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A kolbászos tekercshez

A fasírozotthoz

A csirkemellhez

Összesen 170 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.8 g

Zsír

  • Összesen
    38.9 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    263 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1533.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    517 mg
  • Nátrium
    800 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    233.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    101 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    246 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    311 micro
  • β-crypt
    81 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    260 micro
Összesen 615 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    574.1 g

Zsír

  • Összesen
    466.4 g
  • Telített zsírsav
    157 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    169 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    73 g
  • Koleszterin
    3161 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    18397.8 g
  • Cink
    42 mg
  • Szelén
    706 mg
  • Kálcium
    1088 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    723 mg
  • Foszfor
    6204 mg
  • Nátrium
    9595 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    194.5 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    2803.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1216 micro
  • B6 vitamin:
    15 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    841 mg
  • D vitamin:
    694 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    11 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    159 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    632 micro
  • Kolin:
    2955 mg
  • Retinol - A vitamin:
    862 micro
  • α-karotin
    77 micro
  • β-karotin
    3735 micro
  • β-crypt
    977 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3120 micro
Összesen 7381 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    427.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 170 Kcal

Hozzávalók

A kolbászos tekercshez

A fasírozotthoz

A csirkemellhez

Elkészítés

A kolbászos tekercshez

  1. A kolbászos fasírthoz a zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomjuk és a hozzávalókból összeállítjuk a fasírozott masszát. Egy fóliára fektetjük keresztbe a bacon szalonna felét, rákenjük a masszát, majd rá a szalonna másik felét. Egy szál kolbászra feltekerjük a fólia segítségével, amiben aztán meg is sütjük a húsunkat.
  2. A fasírthoz a zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, összekeverjük a hozzávalókat. Kizsírozott tepsiben fedő alatt megsütjük.
  3. A csirkemelltekercshez a tojásokbólkevés só hozzáadásával félkeményrántottát készítünk. Fóliára fektetjük a bacon szalonna felét, rátesszük a csirkemell szeleteket, rá a szalonna másik felét. Ráhalmozzuk az egyék felére a rántottát, megszórjuk a kockákra vágott paprikával, darabolt snidlinggel és feltekerjük a fólia segítségével, amiben meg is sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 64023
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 03.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ezt a húsos tálat is a hidegkonyhai készítményeim mellé ajánlom. Szintén nagyon finom melegen is, körettel főételként.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Ez szuper ez lesz HÚSVÉTI menü nálunk. köszi GYÖRGYI

ildiko1954@freemail.hu

azt szeretnem kerdezni ,hogy alufoliara tekerjuk?es azzal eggyut sutjuk.

Helga1

Szia Ildikó! Alufóliástól szoktam egy mélyebb hosszúkás süt?formába tenni és a tetejére ráhajtom, a sütés vége felé kihajthatod ha még pirítani akarod a tetejét. Ne ?zgerinc formába tedd, mert ha levet enged hátha kifolyik. Üdv: Helga

ildiko1954@freemail.hu

nagyonszepen koszonom a segitseget, igy batrabban keszitem el , nagyon jol nez ki es szivesen keszitek en is ilyen eteleket. udv. Ildiko

Éva-Anyóca

De guszta!!! :D Jön a Húsvét, lehet hogy ez lesz az egyik kínáló tál? Nagyon jó az ötlet, köszönöm szépen. :) Éva-Anyóca

Nagyné Nagy Mária

Nagyon jó ötletek a vendégváráshoz. Köszönöm szépen. Rövidesen elkészítem. Sikeres sütés-f?zést kívánok. Mari

viburnum

Az ?zgerinc formát tepsibe szoktam tenni és úgy sütöm a benne lev? anyagot.

Hozzávalók

A kolbászos tekercshez

A fasírozotthoz

A csirkemellhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek