Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hawaii tésztasaláta Glaser konyhájából

Hawaii tésztasaláta Glaser konyhájából
Hawaii tésztasaláta Glaser konyhájából
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon finom, önmagában is laktató saláta, de tálalhatjuk köretként is. A dresszinget ízesíthetjük curry porral is.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát bő forró, sós vízben meg főzzük. Leszűrjük, hűlni hagyjuk.
  2. A paradicsomokat négybe, a paprikát és az ananászkarikákat kockákra, az uborkát és a hagymát négybe, majd szeletekre vágjuk. A sajtot és a sonkát vékony csíkokra vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük.
  3. A majonézt simára kavarjuk a joghurttal és az ananászlével. A dresszinget sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítjük.
  4. A dresszinget a salátára öntjük, jól elkavarjuk, kb. 1 órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 11 236
elküldve: 1
receptkönyvben: 81
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pikáns tésztasaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

529
tészta 200 g
koktélparadicsom 15 dkg
kígyóuborka 100 g
sárga kaliforniai paprika 0.5 db
lila hagyma 1 kis fej
ananászkonzerv 100 g
főtt sonka 100 g
sajt 100 g
majonéz 2 ek
joghurt 100 g
ananászlé 5 ek
petrezselyem 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint