r
Nosalty Logó

Hawaii tésztasaláta Glaser konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Hawaii tésztasaláta Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 529 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1592 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 146 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.3 g

Zsír

  • Összesen
    18.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    985.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    298 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    315 mg
  • Nátrium
    247 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.6 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    221 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    91 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    195 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    54 micro
  • β-karotin
    358 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    137 micro
Összesen 529 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    72.9 g

Zsír

  • Összesen
    56.6 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2956.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    144 mg
  • Kálcium
    893 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    212 mg
  • Foszfor
    946 mg
  • Nátrium
    741 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    199.7 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    663 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    437 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    273 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    81 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    585 micro
  • Kolin:
    87 mg
  • Retinol - A vitamin:
    340 micro
  • α-karotin
    162 micro
  • β-karotin
    1073 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    3860 micro
  • Lut-zea
    411 micro
Összesen 1592 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    271.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    98 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    354 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 146 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát bő forró, sós vízben meg főzzük. Leszűrjük, hűlni hagyjuk.
  2. A paradicsomokat négybe, a paprikát és az ananászkarikákat kockákra, az uborkát és a hagymát négybe, majd szeletekre vágjuk. A sajtot és a sonkát vékony csíkokra vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük.
  3. A majonézt simára kavarjuk a joghurttal és az ananászlével. A dresszinget sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítjük.
  4. A dresszinget a salátára öntjük, jól elkavarjuk, kb. 1 órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt sóval, borssal ízesítjük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 13037
  • Feltöltés dátuma: 2017. szeptember 04.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Egy nagyon finom, önmagában is laktató saláta, de tálalhatjuk köretként is. A dresszinget ízesíthetjük curry porral is.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?