Ananászlé

Ananászlé

Leírás

Az ananászlé az egyik legfinomabb trópusi gyümölcs préselt leve. Nem csak jótékony (tisztító, zsírégető) hatása miatt ajánlott a fogyasztása, hanem kellemes, édes-savanyú íze kedvelt hozzávalóvá is teszi: koktélok, édességek alapanyaga, a távol-keleti konyha pedig előszeretettel használja mártások, húsételek készítéséhez.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Ananászlé

fehérjetartalom

0.36 g

zsírtartalom

0.064 g

szénhidráttartalom

12.87 g

víztartalom

86.37 g

gramm ananászlé?

Top ásványi anyagok

Kalcium

13 mg

Magnézium

12 mg

Foszfor

8 mg

Nátrium

2 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.1 g

C vitamin

43.8 mg

Kolin

3.3 mg

Niacin - B3 vitamin

0.199 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.36 g

Zsír

telített zsírsav

0.008 g

egyszeresen telített zsírsav

0.014 g

többszörösen telített zsírsav

0.042 g

ásványi anyagok

Kalcium

13 mg

Vas

0.31 mg

Magnézium

12 mg

Foszfor

8 mg

Nátrium

2 mg

Cink

0.11 mg

Réz

0.069 mg

Mangán

0.504 mg

Szelén

0.1 µg

szénhidrát

rost

0.2 g

cukor

9.98 g

víz

86.37 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.058 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.021 mg

Niacin - B3 vitamin

0.199 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.056 mg

Folát

18 µg

Kolin

3.3 mg

Béta-karotin

3 µg

E vitamin

0.02 mg

K vitamin

0.3 µg

C vitamin

43.8 mg

B6 vitamin

0.1 g

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...