Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyümölcskocka-sütés nélkül

Gyümölcskocka-sütés nélkül
Gyümölcskocka-sütés nélkül
70 perc / előkészület: 50 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyik újságban találtam rá.

hozzávalók / 7 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gyümölcsöt apróra összevágjuk, majd a cukorral egy liter vízben feltesszük főni, belerakjuk a fahéjat, és 5-10 percig főzzük.
  2. A pudingport a tejjel és a cukorral a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük.
  3. A gyümölcsös lébe óvatosan kevergetve beleengedjük a búzadarát, és amíg megfő, kevergetjük.
  4. A masszát kivizezett tepsibe kanalazzuk, és ráöntjük a megfőzött pudingot.
  5. Hagyjuk egészen kihűlni, majd a hűtőben 2-3 órát állni hagyjuk.
  6. A tésztát nagyobb kockára szeleteljük.

  • tepsi mérete: közepes cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 162
elküldve: 2
receptkönyvben: 144
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

meggyes-pudingos kocka, gyümölcsös sütemény pudinggal, vanília pudingos gyümölcssüti

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

aetna
aetna Sun, 2012-06-10 15:52

Kedves Csilla!
Nálunk elbírja a 20ek cukrot. Elkészítettem! Nagyon finom volt! A Férjem azt mondta, hogy ilyeneket csináljak még sokat! Nem szereti a lisztes "sütiket". :-)
Köszönöm
Üdv:
Andrea

Salamon Csilla
Salamon Csilla / Salamon Csilla Mon, 2011-07-25 11:20

Kedves Judit71,GJucika és v.zsuzsa66!
Édesítőszerrel is el lehet készíteni.Mindenkinek a szájíze szerint.
És a tejszín valóban a tetejére kell díszítéshez:)
Szép napot:Csilla.

GJucika
Jucika / GJucika Thu, 2011-07-21 13:26

igen, tényleg jól néz ki, de én nem fogok bele 20 evőkanál cukrot tenni, az tuti...

Judit71
Judit71 Thu, 2011-07-21 23:21

Jucika! Még a pudingba is kell valamennyi cukor. Én sem fogok belerakni annyit, vagy legfeljebb édesítővel pótolom. A tejszín gondolom díszítéshez kell, mert a receptben én sem találom.

516
cukor 20 ek
meggy 1 kg
fahéj 1 tk
búzadara 20 evőkanál
tej 1 l
vaníliás pudingpor 2 tasak
cukor 1 ek
habtejszín 2 dl