Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyors kapros lazackrém

Gyors kapros lazackrém
Gyors kapros lazackrém
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan és egyszerűen elkészíthető lazackrém, sok-sok kaporral.
Reggelinek, előételnek, de akár egy könnyed vacsorának is megfelelhet. :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lazacfiléket megtisztítjuk, majd egy olívaolajjal kikent tepsibe helyezzük. Meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, sózzuk-borsozzuk, majd 10-15 percre betesszük a 180 fokos sütőbe.
  2. A megsült filéket egy késsel felaprítjuk, majd egy tálba tesszük a többi alapanyaggal együtt.
  3. Jól elkeverjük, majd azonnal fogyaszthatjuk is, de ha egy picit a hűtőben pihentetjük, még finomabb lesz.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 3 523
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1012 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, Valentin-nap
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

zöldfűszeres halpástétom

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

141
olívaolaj 2 ek
lazac 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
krémsajt 100 g
tejföl 100 g
kapor 0.5 csokor
petrezselyem 0.5 csokor
újhagyma 1 közepes db
citromhéj 0.5 citromból nyert
citromlé 0.5 citromból nyert