Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyors bableves

Gyors bableves
Gyors bableves
45 perc / előkészület: 20 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom és gyors leves. Tökéletes recept a megmaradt húsleves és a levesben főtt hús felhasználására.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, mossuk. A hagymát apróra, a sárgarépát, burgonyát és zellert kockákra, a zöldbabot 2-3 cm-es darabokra vágjuk.
  2. Az olajat felforrósítjuk, rászórjuk a hagymát, üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a sárgarépát, burgonyát, zellert és zöldbabot, további 2-3 percig dinszteljük, majd felöntjük a levessel.
  3. Sóval, borssal fűszerezzük. Felfőzzük, kb. 20 percig főzzük. Majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst, és az átmosott babkonzervet. Sóval, borssal fűszerezzük, és további 5 percet főzzük.
  4. A petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 664
elküldve: 1
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
maradék ételből: maradék húsból
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

leves maradékokból, zöldbablevevs

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

327
vöröshagyma 1 közepes db
sárgarépa 2 nagy db
burgonya 2 db
zeller 100 g
zöldbab 300 g
napraforgó olaj 2 ek
marha alaplé 1.5 l
marhahús 300 g
fehérbab 300 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 2 ek