Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gránátalmás madarsaláta Szimran konyhájából

Gránátalmás madarsaláta Szimran konyhájából
Gránátalmás madarsaláta Szimran konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy igazi finomság a nyári nagy melegben. 

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Mossuk meg jól a salátát, csepegtessük le, ha szükséges távolítsuk el a gyökereket.
  2. Keverjük el a balzsamecetet a mustárral, olajjal, gránátalmasziruppal, és locsoljuk meg a salátát vele.
  3. A gránátalmát vágjuk négybe, és egy kanállal üssük ki a magokat, keverjük össze a salátával. Mindenhová egyenletesen jusson, ízesítjük ízlés szerint rózsaborssal.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 163
elküldve: 0
receptkönyvben: 1
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
124 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: török
adag: 3 főre

egyéb elnevezések

zöldsaláta gránátalmával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

153
madársaláta 500 g
balzsamecet 1 teáskanál
mustár 1 teáskanál
gránátalma 1 db
gránátalma szirup 1 ek
dióolaj 2 ek
rózsabors 0 ízlés szerint