Gránátalma szirup

Gránátalma szirup

Leírás

A gránátalma az Ázsiában őshonos gránátalmafa gyümölcse. Héja kemény, pirosas színű, nagy mennyiségű magját egyenként édeskés, áttetsző-piros gyümölcshús veszi körül. Fogyasztása rendkívül egészséges, segít megelőzni, gyógyítani az érrendszeri és rákos megbetegedéseket. A belőle készült szirup a gyümölcs levének besűrítésével állítható elő, de készítik citromlével, cukorral is, sőt, bizonyos bolti változatok már gránátalma nélkül, bogyós gyümölcsökből citromsavval készülnek. Koktélok alapanyaga, felhasználható gránátalmaszörp készítéséhez, húsételekhez vagy desszertekhez.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Gránátalma szirup

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

66.91 g

víztartalom

32.4 g

gramm gránátalma szirup?

Top ásványi anyagok

Nátrium

27 mg

Kalcium

6 mg

Magnézium

4 mg

Foszfor

4 mg

Top vitaminok

Riboflavin - B2 vitamin

0.01 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

6 mg

Vas

0.05 mg

Magnézium

4 mg

Foszfor

4 mg

Nátrium

27 mg

Cink

0.13 mg

Réz

0.026 mg

Szelén

0.6 µg

szénhidrát

cukor

46.55 g

víz

32.4 g

vitaminok

Riboflavin - B2 vitamin

0.01 mg

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?