Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Görög darált húsos tészta fetával

Görög darált húsos tészta fetával
Görög darált húsos tészta fetával
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A giouvetsinak egy gyorsabb változata.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát és fokhagymát meghántjuk, és apró kockákra vágjuk.
  2. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, hozzáadjuk a darált húst, és megpirítjuk. Hozzáadjuk a kétféle hagymát, és további 1-2 percig pirítjuk.
  3. Hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, további 1 percig pirítjuk. Sóval, borssal, fahéjjal, cayenne-i borssal, paprikával és kakukkfűvel fűszerezzük.
  4. Felöntjük a paradicsommal és a levessel. Felfőzzük. Hozzákeverjük a tejet, a creme fraichet és a tésztát.
  5. Egy tűzálló tálba öntjük. 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 percig sütjük, rámorzsoljuk a fetát, és további 10 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 175°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 373
elküldve: 1
receptkönyvben: 78
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1952 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: görög
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos-húsos tészta, feta sajtos darált húsos tészta, húsos-paradicsomos tészta feta sajttal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

744
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 3 ek
darált sertéshús 500 g
sűrített paradicsom 5 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cayenne bors 0 ízlés szerint
fahéj 1 csipet
fűszerpaprika 1 teáskanál
kakukkfű 1 teáskanál
konzerv paradicsom 400 g
zöldség alaplé 700 ml
tej 100 ml
crème fraîche 50 g
tészta 250 g
feta sajt 200 g