Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött padlizsán MosolygÓ konyhájából

Töltött padlizsán MosolygÓ konyhájából
Töltött padlizsán MosolygÓ konyhájából
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vettem egy padlizsánt, hogy hátha kedvem lesz belőle krémet csinálni, de a "múzsa" mást mondott. :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kettévágjuk a padlizsánt, és egy kicsit kivájunk a belsejéből. A vágás felületét és az apróra vágott belsejét is megsózzuk, egy kicsit hagyjuk állni, hogy levet eresszen.
  2. A felvágott belsejéhez hozzákockázzuk a mozzarellát, jó bőven megszórjuk oregánóval, és visszatöltjük a padlizsánba.
  3. Két tojást elkeverünk (abban a tálban, amiben az oregánós keveréket csináltuk, így ami benne maradt, az is rákerült a padlizsánra), és ráöntjük a töltelékre. Óvatosan (kellett volna csinálni), hogy ne folyjon ki.
  4. Sütőben 40 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 970
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

MosolygÓ

Mióta szakács: 2014.01.18.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport, AB0 diéta – AB vércsoport
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mozzarellás tojásos padlizsán, padlizsán vegán töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

302
padlizsán 1 db
mozzarella 10 dkg
tojás 2 db
1 kávéskanál
oregánó 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek