r
Nosalty Logó

Gombás töltött paprika csőben sütve

Jahin
Gombás töltött paprika csőben sütve
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

452
Kalória
18.6g
Fehérje
67.3g
Szénhidrát
14.2g
Zsír
305.1g
Víz
105.4g
Koleszterin
10g
Élelmi rost
25.7g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 452 kcal
  • 5% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1806 kcal
  • 5% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 101 kcal
  • 5% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    18.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    105 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1340.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    236 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    310 mg
  • Nátrium
    668 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    67.3 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    305.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    449 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    259 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    208 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    195 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    45 micro
  • β-karotin
    3956 micro
  • β-crypt
    938 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    896 micro
Összesen 452 kcal
  • 5% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    74.5 g

Zsír

  • Összesen
    56.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    422 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5361.4 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    144 mg
  • Kálcium
    943 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    322 mg
  • Foszfor
    1241 mg
  • Nátrium
    2673 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    269.2 g
  • Cukor
    103 mg
  • Élelmi rost
    40 mg

Víz

  • Összesen
    1220.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1796 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    1035 mg
  • D vitamin:
    103 micro
  • K vitamin:
    832 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    780 micro
  • Kolin:
    447 mg
  • Retinol - A vitamin:
    311 micro
  • α-karotin
    179 micro
  • β-karotin
    15823 micro
  • β-crypt
    3752 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3583 micro
Összesen 1806 kcal
  • 5% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    292.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    146 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    66.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    863 micro
  • β-crypt
    205 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    195 micro
Összesen 101 kcal

Elkészítés

  1. A paprikákat kettévágjuk, magházukat kivesszük.
  2. Az olajon megpirítjuk a hagymát, gombát, az aprított petrezselymet.
  3. Sózzuk, borsozzuk, és ráütünk 2 elhabart tojást, lágyra sütjük.
  4. A barna kenyeret vízben áztatjuk, majd kinyomkodjuk.
  5. Összeállítjuk a tölteléket: barna kenyérből, gombás masszából, reszelt sajtból.
  6. Fűszerezzük, majd a fél paprikákba betöltjük.
  7. Tetejére 1-1 szem aszalt szilvát és barackot teszünk.
  8. Vékonyan olajozott tepsiben kb. 20 percig sütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 25 p
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Anya receptje, 4 személyre bőséges meleg előétel, salátát is adhatunk mellé.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek