Gombás sültpaprika rizzsel
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Klaudia
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 3% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
488
kcal
- 3% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
1949
kcal
- 3% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
167
kcal
- 3% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
-
Nátrium
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 9.5 g
Zsír
-
Összesen 11.2 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 27 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 275.3 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 21 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 41 mg
-
Foszfor 176 mg
-
Nátrium 9 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 87.2 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 158.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 234 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 122 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 286 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 84 micro
-
α-karotin 19 micro
-
β-karotin 1554 micro
-
β-crypt 462 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 53 micro
Összesen
488
kcal
- 3% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
-
Nátrium
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 37.9 g
Zsír
-
Összesen 44.6 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 108 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1101.3 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 84 mg
-
Kálcium 79 mg
-
Vas 20 mg
-
Magnézium 163 mg
-
Foszfor 704 mg
-
Nátrium 37 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 348.9 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 22 mg
VÍZ
-
Összesen 634.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 935 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 488 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 28 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 29 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1143 micro
-
Kolin: 73 mg
-
Retinol - A vitamin: 336 micro
-
α-karotin 76 micro
-
β-karotin 6215 micro
-
β-crypt 1848 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 212 micro
Összesen
1949
kcal
- 3% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
-
Nátrium
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 3.3 g
Zsír
-
Összesen 3.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 9 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 94.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 7 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 61 mg
-
Nátrium 3 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 54.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 80 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 42 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 98 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 29 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 534 micro
-
β-crypt 159 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 18 micro
Összesen
167
kcal
Hozzávalók
-
25 dkg csiperkegomba
-
5 dkg vaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
40 dkg rizs
Elkészítés
- A paprika minden oldalát grillsütőben (vagy tűzhelyen) addig sütjük, míg a héja meg nem feketedik, és fel nem hólyagosodik. Lezárt műanyag zacskóban "izzadni" hagyjuk, így a héja könnyen lehúzható.
- A gombát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk. A fokhagymát felaprítjuk.
- A gombát és a fokhagymát a vajon, serpenyőben kevergetve addig pirítjuk, míg meg nem puhul. Oregánóval, sóval, borssal fűszerezzük.
- A paprikát kicsumázzuk, és vékony csíkokra vágjuk.
- Hozzáadjuk a gombához és átforrósítjuk.
- Rizzsel tálaljuk. Natúr csirkéhez vagy halhoz is finom.
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 105
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 6858
- Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 09.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Klaudia
16 recept
Egy időre vega lettem, akkor kerestem hasonló olcsó és finom ételeket.