Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-sonkás-póréhagymás gnocchi

Gombás-sonkás-póréhagymás gnocchi
Gombás-sonkás-póréhagymás gnocchi
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs különösebb story, meglévő gnocchihoz készült a szósz, melyet tésztához is adhatunk. 

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Jénaiban, sajttal megszórva a sajt olvadásáig sütőbe is tolhatjuk. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat megtisztítjuk és feldaraboljuk. A gombát cikkelyekre, a pórét karikákra, a fokhagymát kockákra, a sonkaszeleteket ca. 2 cm-es négyzetekre felvágjuk. A felhevített zsíron a sonkát lazán megpirítjuk, majd a póréval együtt pároljuk. Hozzáadjuk a gombát, a fokhagymát, és az egészet készre pirítjuk. Pici vízzel lazíthatjuk, ha szükséges.
  2. Felöntjük a tejszínnel, megszórjuk a felvágott petrezselyemmel, hozzáadunk egy kk. ételízesítőt, sót, borsot, és összeforraljuk. Pár percig sűrítjük, majd összekeverjük az időközben előírás szerint elkészített gnocchival.
  3. Jó forrón, frissen reszelt parmezánnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 031
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Marti48

Mióta szakács: 2013.05.28.
317 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sonkás krumplinudli, tejszínes gnocchi

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

667
gomba 30 dkg
póréhagyma 1 db
fokhagyma 3 gerezd
prágai sonka 10 dkg
petrezselyem 1 csokor
pecsenyezsír 1 ek
ételízesítő 1 teáskanál
fekete bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
habtejszín 1.5 dl
parmezán sajt 5 dkg
gnocchi 60 dkg