Pecsenyezsír

Pecsenyezsír

Leírás

Zsírban sült húsok után visszamaradt, vörös és fokhagymával, fűszerekkel, esetleg borral ízesített és besűrített kocsonyás állagú pástétomféle. Növényi eredetű összetevőkből készült változata is kapható. Kiválóan alkalmas mártások, szószok gazdagítására, de egyszerűen kenyérre kenve sem utolsó lakoma.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Pecsenyezsír

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

95095.5 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

pecsenyezsír?

Top ásványi anyagok

Cink

0.11 mg

Szelén

0.2 µg

Top vitaminok

Kolin

49.7 mg

E vitamin

0.6 mg

D vitamin

102 µg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

39.2 g

egyszeresen telített zsírsav

45.1 g

többszörösen telített zsírsav

11.2 g

koleszterin

95 g

ásványi anyagok

Cink

0.11 mg

Szelén

0.2 µg

szénhidrát

vitaminok

Kolin

49.7 mg

E vitamin

0.6 mg

D vitamin

102 µg

Címlapról ajánljuk

8 aranybarnára pirult, szaftos csirkecombos fogás

A szaftos csirkecomb az egyik legjobb választás, ha könnyen akarsz mennyei ebédet vagy vacsorát rittyenteni: sokszor elég csak néhány finom zöldséggel (vagy éppen gyümölccsel) és fűszerrel a sütőbe tenni, de akár serpenyőben is szaftos lesz, ha tudjuk, hogyan kell bánni vele.

Nosalty

További cikkek