Pecsenyezsír

Leírás

Zsírban sült húsok után visszamaradt, vörös és fokhagymával, fűszerekkel, esetleg borral ízesített és besűrített kocsonyás állagú pástétomféle. Növényi eredetű összetevőkből készült változata is kapható. Kiválóan alkalmas mártások, szószok gazdagítására, de egyszerűen kenyérre kenve sem utolsó lakoma.

Pecsenyezsír
902
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
100g
Zsír
-
Víz
95g
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Pecsenyezsír

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

95095.5 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm pecsenyezsír?

Top ásványi anyagok

Cink

0.11 mg

Szelén

0.2 µg

Top vitaminok

Kolin

49.7 mg

E vitamin

0.6 mg

D vitamin

102 µg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

39.2 g

egyszeresen telített zsírsav

45.1 g

többszörösen telített zsírsav

11.2 g

koleszterin

95 g

ásványi anyagok

Cink

0.11 mg

Szelén

0.2 µg

szénhidrát

vitaminok

Kolin

49.7 mg

E vitamin

0.6 mg

D vitamin

102 µg

27 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Így oldja meg a ruhacsipesz, hogy ne jöjjön be a...

Nyáron egyes lakások szinte az elviselhetetlenségig felmelegednek, hiába a lehúzott redőny vagy zsalu, a sötétítő függöny vagy bármilyen egyéb árnyékoló megoldás. Mai Otthon Tippünk egy elsőre furcsa, de annál hatékonyabb trükköt mutat egy egyszerű ruhacsipesszel, amivel kevesebb meleget engedünk be a lakásba.

Nincs több vaj és lekvár: ezeket tedd 50 év felett...

A reggeli is lehet ugyanolyan változatos, mint egy ebéd vagy vacsora, de sokan vannak, akiknek nem veszi a be a gyomra a főtt/sült ételt reggel. Ilyenkor jó opció valamilyen egészségesre hangolt pirítós, aminek feltétjei gondoskodnak a stabil vércukorszintről, ez pedig 50 év felett különösen fontossá válik.

Top Receptek

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...

Egyszerű tökfőzelék

Van, aki tejjel, van, aki csontlével, megint mások kovászos uborka levével készítik - mi így szeretjük, egy kis fűszerpaprikával és sok sok kaporral.