Pecsenyezsír

Pecsenyezsír

Leírás

Zsírban sült húsok után visszamaradt, vörös és fokhagymával, fűszerekkel, esetleg borral ízesített és besűrített kocsonyás állagú pástétomféle. Növényi eredetű összetevőkből készült változata is kapható. Kiválóan alkalmas mártások, szószok gazdagítására, de egyszerűen kenyérre kenve sem utolsó lakoma.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

24 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

19 egészséges húsmentes fogás, ami a szivárvány minden színében pompázik

A természetben mindenütt megtalálható a sokszínűség: szerves része életünknek, körülvesz és meghatároz bennünket. Minél több színt hozunk be az étrendünkbe, a szervezetünk is annál boldogabb lesz. Ezt vallja Sharon Palmer, híres dietetikus és könyvszerző is, aki munkásságával a sokszínű növényi alapanyagok fogyasztását népszerűsíti. Üzenete ihlette ezt az összeállításunkat, fogadjátok sok szeretettel a Nosalty legszínesebb ételeit!

Nosalty

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.